Mihai Stoica a dat peste Messi în aeroport! Ce l-a deranjat pe oficialul FCSB: ”Nu-l dă mintea afară din casă”

Mihai Stoica Leo Messi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 21:15
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 21:18

Mihai Stoica a povestit un episod memorabil. Oficialul FCSB s-a întâlnit pe aeroport chiar cu Leo Messi, starul celor de la PSG.

S-a întâmplat la Nisa, unde MM Stoica l-a găsit pe Messi jucându-se pe PlayStation, lucru care-l deranjează pe oficialul FCSB chiar și la jucătorii săi.

"L-am văzut pe Messi, eu l-am văzut pe Messi pe aeroportul din Nisa. Îşi luase titlul de cel mai bun jucător din Champions League şi se juca pe PlayStation. Da (n.r. - e jucător extraordinar), dar nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă.

Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar. Cristiano Ronaldo niciodată nu ar fi făcut asta. Cristiano s-a dus şi a spus 'Băi, numărul 7 e al meu'. 'Păi, e Edinson (n.r. - Cavani)'. 'Lasă-mă, bă, cu Edinson'. 

Ăla e Thomas Edison, nu am auzit de el. Tricoul, la mine! Eu sunt şef şi vă sparg pe toţi în două. Ok, echipa nu face rezultate, dar o să facă, dar el tot şef este, iar  Messi s-a dus şi s-a culcat în spatele zidului cu numărul 30, iar la meciul cu City a jucat fundaş dreapta. Hai, mă!", a spus Stoica, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!