VIDEO Bănel Nicoliță a revenit în România! Fostul jucător de la FCSB, decisiv pentru Făurei în ultimul meci

Banel Nicolita CS Faurei Liga 3 Fotbal intern Bănel Nicoliță
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 21:21
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 21:27

Bănel Nicoliță a revenit la CS Făurei după un scurt periplu în America.

Ajuns la 36 de ani, Bănel Nicoliță plecase cu ceva timp în urmă din țară în încercarea de a-și face un viitor în America.

Se pare însă că fostul jucător de la FCSB s-a răzgândit și a revenit în România, iar astăzi a evoluat în remiza pe care CS Făurei a obținut-o în compania formației Viitorul Ianca, scor 3-3.

  • Bănel Nicoliță

Mijlocașul a contribuit decisiv la golul trei al echipei sale, atunci când a pasat decisiv în minutul 90+3 pentru reușita de 3-3.

Mesajul lui Bănel Nicoliță după ce s-a aflat că are probleme financiare și a părăsit România

Bănel Nicoliță traversează o perioadă dificilă în viața sa. Rămas fără bani după proiectul fotbalistic început la Făurei, fostul jucător de la FCSB muncește acum în străinătate pentru a se întreține.

„Jardel” a dezvăluit că nu se mai află în România, însă a negat că motivul pentru care a părăsit țara ar fi fost acelă că intrase în vizorul cămătarilor, după ce imprumutase 100.000 de euro fără să-i mai restituie.

Bănel Nicoliță: „Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine!”

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a susținut Bănel Nicoliță, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!