Stranieri

Alexandru Cicâldău, infectat încă o dată cu Covid-19! Anunțul făcut de turci 

Galatasaray are probleme cu coronavirusul în rândul lotului.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 10:19
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 10:21

Clubul a anunțat printr-un comunicat oficial depistarea pozitivă a unui fotbalist din lot, în urma unei testări în masă a jucătorilor și staff-urilor. Doar un jucător a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în data de 2 decembrie, fiind supus protocolului și carantinei în vigoare.

Deși oficialii lui Galatasaray nu au anunțat numele jucătorului infectat, cotidianul Medyatava dezvăluie că cel infectat este Alexandru Cicâldău, unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Fatih Terim. Fotbalistul român se află la a doua infectare cu virusul, după ce l-a contactat și anul trecut, când evolua pentru Universitatea Craiova. 

  • Alexandru Cicaldau

„S-au încheiat testările PCR pentru Covid-19 făcute jucătorilor echipei, staff-ului tehnic și celui administrativ, iar în urma lor, s-a descoperit că unul dintre jucătorii noștri a fost testat pozitiv. S-a început protocolul de tratament și carantină asupra jucătorului nostru”, se arată în comunicat

Debut excelent pentru Cicâldău la Galatasaray 

Mijlocașul român a jucat 18 meciuri, în toate competițiile, în tricoul lui Galatasaray. Transferat în iulie după ce turcii au plătit 6.5 milioane de euro pentru el, Cicâldău a înscris 4 goluri și a oferit o pasă de gol, fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei lui Terim, în special în Europa League. 

Cicâldău a reușit să înscrie în ultima etapă din Europa League, în victoria cu Marseille 4-2, fiind și cel care a dus la autogolul francezilor, pentru 2-0.

VIDEO - Rezumatul meciului Galatasaray - Marseille

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies