Măsura imediată luată de Gigi Becali după ce mai mulți fotbaliști ai FCSB s-au infectat cu noul coronavirus

Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 18:01
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 18:18

Mai mulți jucători ai vicecampioanei FCSB s-au infectat cu coronavirus, iar meciul cu Mioveni din etapa a 12-a este în pericol să nu se mai poată disputa.

În acest context, Gigi Becali a luat o decizie radicală. Baza de pregătire de la Berceni a FCSB a devenit, potrivit fanatik.ro, o adevărată fortăreață, iar măsurile de prevenție a răspândirii coronavirului sunt respectate cu strictețe.

FCSB mai are la dispoziție doar 14 jucători pentru meciul cu CS Mioveni, de sâmbătă.

După primle trei cazuri de infectare de la club, Edward Iordănescu și staff-ul său au fost depistați și ei pozitiv cu noul coronavirus, iar lor li s-a alăturat Straton și Șut. Ulterior, potrivit Digi Sport, alți patru sau cinci jucători au fost confirmați și ei.

FCSB primește vizita lui CS Mioveni, în etapa a 12-a din Liga 1, pe stadionul din Buzău, sâmbătă, de la ora 20:30. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

FCSB nu se află la prima astfel de situație. În urmă cu un an, pe 17 septembrie, FCSB avea 18 persoane infectate cu Covid-19, atât din staff, cât și din lot. La meciul istoric cu Backa Topola, încheiat 5-4 după loviturile de departajare, după ce în prelungiri s-a încheiat 4-4.

Gigi Becali, supărat pe deciziile luate de LPF

„Eu am spus ce am avut de spus da? Nu știu cine e Liga, nu știu cine e Federația. Nu mă mai interesează ce vor ei. Mă înțelege și pe mine cineva? Gata! Nu mai vreau să vorbesc”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!