FCSB Mihai Stoica Toni Petrea Superliga

„Toți au zis la unison să vină!” Dezvăluiri de la FCSB: ce antrenor au cerut jucătorii! „Au fost și antrenori pe care îi imitau fotbaliștii”

FCSB și-a schimbat recent antrenorul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 22:41
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 22:52

Edward Iordănescu a plecat de la cârma echipei lui Gigi Becali după divergențele cu patronul, iar banca tehnică a fost preluată de Toni Petrea. Tehnicianul a revenit la gruparea roș-albastră, fiind cerut cu insistență de jucători, după cum a dezvăluit chiar managerul general al echipei. 

Mihai Stoica a mărturisit că fotbaliștii i-au cerut la unison să îl readucă pe Petrea la echipă după plecarea lui Iordănescu jr. Oficialul clubului a declarat că tehnicianul este unul dintre puținii pe care jucătorii îl respectă și a recunoscut că au existat antrenori care nu au fost respectați. 

„Am realizat că dacă jucătorii își dau coate când antrenorul se întoarce cu spatele, el e mâncat!”

„Am mers să discut cu Pintilii, erau mai multe nume pe listă. Toți, la unison, au zis: 'Toni, Toni! Să vină Toni!'. El era primul pe listă. Pe mine m-a bucurat asta. El e un tip foarte sobru, care nu trebuie să le spună jucătorilor să nu audă chicoteli la antrenamente. Ei îl respectă. 

Au fost, într-adevăr, și antrenori care nu au fost respectați, pe care jucătorii îi imitau. Eu am realizat că atunci când antrenorul se întoarce cu spatele în vestiar, iar jucătorii își dau coate, el e mâncat. La Toni nu s-a întâmplat niciodată, la alții da”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Mihai Stoica: „A pus alte condiții Toni acum, să aibă mai mare libertate!”

Totodată, managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că tehicianul a acceptat să vină, însă, spre deosebire de mandatul trecut, i-a pus condiții patronului. Mihai Stoica a exemplificat meciul cu FC Botoșani, atunci când în ciuda faptului că echipa era condusă, nu au existat schimbări la pauză

„Dacă erau aceleași condiții ca în mandatul trecut, la 0-1 cu Botoșani, credeți că erau sau nu schimbări la pauză? Există o înțelegere! Să vă spun despre ce e vorba. 

În vară, chiar dacă nu câștigasem campionatul, Gigi a înțeles că nu Toni Petrea a fost vinovat. A zis să vorbesc eu el. Toni a spus 'nu mai pot acum, vreau să mă liniștesc'. Au fost alte condiții puse de Toni acum, să aibă mai mare libertate. Gigi le-a acceptat”, a adăugat oficialul vicecampioanei României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!