Spania

Reacția lui Mihai Stoica după plecarea lui Messi de la Barcelona: „Puteai să mai stai pe salariul minim pe economie”

Mihai Stoica a avut un mesaj de transmis despre plecarea lui Messi de la Barcelona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 16:11
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 16:49

Duminică, Lionel Messi a susținut o conferință de presă chiar pe Camp Nou, pentru a-și anunța plecarea de la Barelona și de a-și lua rămas bun de la suflarea catalană. Starul argentinian a specificat că nu dorea să plece de la echipa blaugrana și că a făcut tot posibilul pentru a continua, dar datoriile acumulate de Barcelona sezonul trecut, aproximativ 500 de milioane de euro, și plafonul financiar impus de La Liga l-au împiedicat să semneze prelungirea contractului. 

Starul argentinian a renunțat la 50% din salariul anual, urmând să încaseze 25 de milioane de euro, dar tot nu a fost suficient pentru a continua pe Camp Nou. 

  • Reacția lui Mihai Stoica după plecarea lui Messi de la Barcelona: „Puteai să mai stai pe salariul minim pe economie”

De acest aspect s-a legat și Mihai Stoica. Directorul general al lui FCSB a argumentat că, având în vedere situația financiară a fotbalistului, Messi ar fi putut să joace în continuare pentru Barcelona.  

Dacă iubești așa tare clubul care ți-a dat tot, care te-a făcut miliardar (nu că n-ai fi meritat) și dacă îți merg contractele de imagine, poți să mai stai doi ani și pe salariul minim/mediu pe economie. 

P.S. Nu sunt fan Barcelona. Sunt fan Messi. Fotbalistul. Și Cristiano. Fotbalistul și omul”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook. 

Modifică setările cookies