Mihai Stoica i-a raspuns lui Ilie Stan dupa ultimele declaratii facute! Ce a spus managerul de la FCSB

ilie stan FCSB Meme Stoica Superliga Ilie Stan, replica la Meme Stoica, dupa umilinta traita: "Am ramas surprins de ce s-a intamplat!" Ce spune fostul antrenor al FCSB-ului
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 06 Iunie 2021, 15:23
Data actualizarii: Duminica 06 Iunie 2021, 15:44

Ilie Stan, fostul jucator si antrenor al FCSB-ului, a povestit despre cum a fost interzis la meciurile FCSB-ului.

15:20 Mihai Stoica a venit cu un raspuns pentru afirmatiile facute de Ilie Stan, transmitandu-i un mesaj acestuia. 

"Ilie Stan poate veni oricand, insotit de cine vrea, la orice meci organizat de noi. Trebuie doar sa-mi dea un semn cu o zi inainte. Invitatia e valabila pentru orice fost fotbalist sau antrenor al Stelei. Pe jandarmul care i-a transmis lui Ilie ca e interzis la meciurile noastre il rog sa ma informeze cine a spus prostia asta. Daca nu cumva e o mare minciuna", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

  • Ilie Stan, replica la Meme Stoica, dupa umilinta traita: Am ramas surprins de ce s-a intamplat! Ce spune fostul antrenor al FCSB-ului


Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, a sustinut ca totul s-a intamplat din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19. Ilie Stan, care a jucat la Steaua intre 1987 si 1995, a declarat ca s-a simtit umilit din cauza unui eveniment in care acesta a vrut sa vada un meci jucat de FCSB la Giurgiu, cu CFR Cluj.

"Am vrut sa merg la meciul cu CFR, de la Giurgiu. Si l-am sunat pe Vali Argaseala pentru a-mi da si mie un bilet. Mi-a zis «Iliuta, nu mai sunt locuri. S-a inchis lista cu cei care pot veni la meci».

Am zis «Bine, nea Vali» si am vorbit cu cineva de la Jandarmeria din Giurgiu, care imi e prieten, si l-am rugat sa imi gaseasca o solutie. Jandarmeria mai avea doua sau trei locuri disponibile, era legal.

M-a sunat si mi-a zis «Domnule Ilie, v-am gasit loc». Cand ma pregateam sa plec la meci, m-a sunat iar si a spus sa nu mai vin. «Ni s-a transmis ca aveti interzis la meciurile celor de la FCSB. Am ramas si eu surprins», mi-a spus.

I-am povestit ce s-a intamplat lui Mustata, iar el voia sa-l sune pe Gigi Becali. Dar i-am cerut sa nu o faca pentru ca nu am vrut sa apara probleme. Ma rog…

Mai voiam si eu sa merg la meciuri, la cele din Europa, la derby-uri, dar niciodata nu erau locuri si bilete", a declarat Ilie Stan la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!