Mihai Stoica i-a cerut scuze lui Chipirliu. Gestul neasteptat facut de oficialul de la FCSB: "N-am fost prea inspirat"

csa steaua Bogdan Chipirliu Meme Stoica Fotbal intern Bogdan Chipirliu i-a rapuns lui Mihai Stoica, dupa ironia managerului de la FCSB: "Cand ne vedem, ne salutam, poate a vrut sa faca o gluma"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 16 Iulie 2021, 15:42
Data actualizarii: Vineri 16 Iulie 2021, 15:51

CSA Steaua si-a inaugurat arena.

In meciul de deschidere, Bogdan Chipirliu a marcat doua goluri si a intrat in istorie drept primul fotbalist care inscrie pe noua arena. Acesta a fost ironizat, ulterior, de Mihai Stoica: 

"A intrat si Chipirliu in istorie ca e primul jucator care a marcat pe noua arena, dar este jenant, este stigator la cer sa mergem in continuare cu acest non-sens". In timpul acestei declaratii, Mihai Stoica s-a balbait, facand referire la defectul de vorbire al lui Chipirliu.

  • Bogdan Chipirliu i-a rapuns lui Mihai Stoica, dupa ironia managerului de la FCSB: Cand ne vedem, ne salutam, poate a vrut sa faca o gluma

Astazi, Chipirliu a reactionat la comentariul lui Mihai Stoica. Chipirliu a spus ca familia lui s-a simtit afectata de declaratia managerului de la FCSB, insa considera ca este doar o gluma: 

"N-am vrut sa vorbesc despre ce a spus Mihai Stoica. Nu mi s-a parut totusi ok. Dupa acea declaratie m-au sunat parintii si prietenii sa ma intrebe daca sunt bine. Il cunosc pe MM, cand ne vedem ne salutam, vorbim, e galatean ca si mine. Poate a vrut sa faca doar o gluma, nu stiu, dar e urat sa razi de defectul unui om. 

Stie foarte bine ce inseamna sa ai o problema in familie, nu cred ca s-ar fi simtit bine daca cineva facea glume in acele momente. Nu ma deranja daca se lega de mine, dar acea declaratie mi-a afectat familia", a zis Bogdan Chipirliu pentru GSP.RO.

Imediat dupa, Mihai Stoica a reactionat, pe Facebook, si si-a cerut scuze in mod public: "Ii prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. In rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, ramane cum am stabilit".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!