Mihai Stoica Conference League FCSB Peluza Nord Steaua Fotbal extern "Ne-ați lipsit mult prea mult". Mihai Stoica, mesaj de apreciere pentru Peluza Nord după meciul din Conference League

"Ne-ați lipsit mult prea mult". Mihai Stoica, mesaj de apreciere pentru Peluza Nord după meciul din Conference League

FCSB a câștigat meciul tur din preliminariile Conference League, împotriva celor de la Shakhter Karagandy.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 08:07
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 08:22

Echipa antrenată de Dinu Todoran s-a impus cu 1-0, datorită golului marcat de Andrei Cordea și pornește cu prima șansa pentru calificarea în turul 3 preliminar Conference League.

FCSB este singura echipă din România care a reușit să obțină un rezultat pozitiv, după ce Universitatea Craiova a pierdut în deplasare, cu Laci, iar Sepsi a făcut egal cu Trnava. 

  • Ne-ați lipsit mult prea mult . Mihai Stoica, mesaj de apreciere pentru Peluza Nord după meciul din Conference League

Peluza Nord Steaua, spectacol pe Arena Nationala
 

Unul dintre evenimente importante care au avut loc odată cu începerea campaniei europene pentru FCSB a fost reîntoarcerea în tribune a suporterilor din Peluza Nord Steaua. Aceștia au creat o atmosferă incendiară pe National Arena, iar la final victoria a fost sărbătorită alături de jucătorii lui Todoran. 

După partidă, Mihai Stoica a ținut să-i felicite pentru susținere și a transmis un mesaj de apreciere prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook. 

"Totuși, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de așteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reușit să câștigăm un titlu de atâția ani. A celor alături de care s-a scris istorie. Și nu orice pagini, ci cele mai frumoase și emoționante de după 1989.

WELCOME BACK, PELUZA NORD❤️????

Felicitări pentru aseară! Ne-ați lipsit mult prea mult!", a scris Mihai Stoica. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!