"Daca esti cel mai bun trebuie sa te lovesc!" Dialog FABULOS intre un jucator din a doua liga si Leo Messi! Cum l-a infuriat pe starul Barcelonei

"Daca esti cel mai bun trebuie sa te lovesc!" Dialog FABULOS intre un jucator din a doua liga si Leo Messi! Cum l-a infuriat pe starul Barcelonei

Barcelona a jucat primul amical inainte de reluarea campionatului, impotriva lui Gimnastic de Tarragona si s-a impus cu 3-1. 

Leo Messi a jucat in primul amical al Barcelonei, dupa intreg scandalul legat de faptul ca a vrut sa plece de la Barcelona. Meciul a fost impotriva lui Nastic, echipa din Segunda Division, si desi starul argentinian nu a reusit sa inscrie, a fost protagonistul unui moment cu adevarat incendiar.

Javier Ribelles a fost cel care i-a facut marcaj lui Messi, care a ajuns sa se sature de intrarile jucatorului. Fundasul a explicat la finalul meciului un moment pe care l-a avut cu Leo si un dialog cu adevarat savuros. 

"Imi era clar ca nu puteam sa il las pe Messi sa se intoarca, daca se intoarce, te confrunta si e complicat. Intr-una din fazele in care se intoarce cu spatele, il coplesesc cu totul: cu picioarele, cu mainile, cu pieptul. A lasat mingea, s-a intor si mi-a zis: 'Dar ce faci, idiotule? Nu vrei sa nu ma mai lovesti...mereu faci acelasi lucru'.

Bineinteles ca am ramas surprins si i-am zis 'sa vedem, daca esti cel mai bun, trebuie sa te lovesc. Nu te pot lasa sa te intorci. Cum te intorci, castigi duelul'",  a marturisit Ribelles. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT