Liga Campionilor

Mircea Lucescu știe cine este antrenorul potrivit pentru Barcelona

Dynamo Kiev o va întâlni pe Barcelona în meciul trei din Grupa E din Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 22:17
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 22:24

Dynamo Kiev se află în Grupa E din Champions League, din care mai fac parte Bayern Munich, Barcelona și Benfica.

În primele două meciuri elevii lui Mircea Lucescu au bifat o remiză cu Benfica, 0-0, și o înfrângere la scor cu Bayern, 0-5, iar pentru a treia partidă se vor deplasa pe Camp Nou, pentru a o întâlni pe Barcelona. 

  • Mircea Lucescu

Cu toate că se află peste catalani în clasament, echipa „blaugrana” fiind invinsă cu același scor de Bayern și Benfica, 0-3, Mircea Lucescu este de părere că Ronald Koeman este antrenorul potrivit pentru Barcelona, doar că mai are nevoie de timp pentru a-și pune în practică filosofia. 

Lucescu: „Și noi căutam puncte cu Barcelona”

Sunt de acord cu Koeman când spune că va fi dificil să obțină ceva în Liga Campionilor sezonul ăsta. Sunt multe echipe puternice.

El trece prin cea mai grea perioadă posibilă pentru un antrenor. Perioada de la finalul unui ciclu, cu fotbaliști tineri promovați în locul celor consacrați. Are nevoie de timp și de răbdare. În acest moment nu văd niciun antrenor care s-ar putea descurca mai bine decât Koeman. 

E un sezon atipic. Aproape toate formațiile de top au nevoie de victorii după primele două meciuri din faza grupelor. Nu doar Barcelona vrea punctele miercuri. Asta căutăm și noi. 

E normal ce se întâmplă acum la FC Barcelona. Nu e suficient să ai mulți tineri talentați, trebuie să fie și câțiva oameni experimentați în jurul lor. Cred că revenirea lui Aguero va aduce un plus important”, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Barcelona, de miercuri, de la 19:45.

Modifică setările cookies