Koeman face un pas în spate, înainte de duelul cu Mircea Lucescu: ”Nu ni se poate cere să câștigăm Liga Campionilor”

Ronald Koeman Barcelona Mircea Lucescu Liga Campionilor Ronald Koeman
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 15:51
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 15:55

Ronald Koeman îi aduce cu picioarele pe pământ pe fanii Barcelonei, chiar înainte de meciul cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu.

Catalanii au început slab grupa de Liga Campionilor, fiind învinsă de Benfica și de Bayern cu același scor, 0-3. Koeman este conștient că este foarte greu pentru echipa sa să câștige cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

Ronald Koeman recunoaște: ”Nu ni se poate cere să câștigăm Champions League”

"Marile cluburi s-au îmbunătățit serios și Barcelona a scăzut. Vorbim de o schimbare. Astăzi, există echipe cu un lot foarte echilibrat, dispun de 23 de jucători internaționali, au o situație economică mult mai bună. Toate aceste lucruri influențează.

Da, putem să concurăm cu acest lot, dar nu ni se poate cere să câștigăm Liga Campionilor, uitându-ne la celelalte echipe", a spus Koeman, potrivit Marca.

Barcelona este pe ultimul loc în Grupa E. Dinamo Kiev este pe locul trei, cu un singur punct, iar cu o victorie, catalanii ar putea urca pe locul trei. Benfica are patru puncte și este pe locul doi, iar Bayern este liber, cu șase puncte și un golaveraj impresionant (8-0).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!