Mircea Lucescu știe ce jucător îi lipsește naționalei: „Dacă eram mai rapizi, poate îl aveam în echipă!” 

Mircea Lucescu (76 ani) a vorbit despre meciul naționalei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 13:31
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 13:38

România a pierdut cu Germania, după ce a condus din minutul 9 cu 1-0, în urma golului superb înscris de Ianis Hagi. „Tricolorii” au cedat în a doua repriză, iar Gnabry și Muller au înscris în poarta lui Niță. Golul victoriei a venit după o fază fixă, la care atacantul neamț a fost scăpat din marcaj. 

Mircea Lucescu a analizat jocul naționalei, vorbind despre momentul care ar fi putut schimba soarta meciului în favoarea României. Totodată, antrenorul lui Dinamo Kiev a spus că jocului îi lipsește ceva, spunând că un jucător precum Karim Adeyemi, fotbalistul german cu origini române, ar fi fost ideal. 

  • Karim Adeyemi

„Dacă eram mai rapizi, poate îl aveam în echipă!”

„Golul lui Ianis a fost frumos, dar nu e de ajuns. Am avut speranțe, poate dacă marcam al doilea gol atunci la 1-0, am avut o situație foarte bună, câțiva centimetri au lipsit ca să facem 2-0. La 2-0 era cu totul altfel.  

Am jucat bine, echipa s-a organizat bine, am jucat împotriva lui Bayern, știu ce forță are de joc, sigur că aici a fost cu totul altceva. Echipa a pornit de la ideea de a face un meci nul, a durat până când a fost de ajuns o scăpare la cornerul acela, Muller s-a infiltrat între jucătorii noștri și a marcat. Echipa ar fi meritat un meci nul. 

Jocul a fost mult mai bun, mai lipsește ceva. Poate lipsește cel mic, nigerianul român, dacă am fi fost mai rapizi, poate că l-am fi avut în echipa noastră. 

Va fi un meci de fotbal cu Armenia, e care pe care, armenii nu au mai fost în situația asta, au și ei o șansă deosebită și au o echipă bună. Va fi greu, dar la cum i-am văzut jucând, sunt convins că vom lua cele trei puncte importante”, a spus Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!