Steaua Victor Piturca Superliga

”Asta nu mi-a convenit”. Pițurcă a spus de ce nu se gândește, momentan, să revină la Steaua

Numele fostului selecționer Victor Pițurcă a fost asociat cu CSA Steaua în ultimii ani, dar acesta a ales să nu revină în Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 16:58

Pițurcă a vorbit din nou despre o posibilă întoarcere la clubul alături de care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Acesta lasă de înțeles că este nemulțumit de faptul că forma de organizare a clubului nu permite promovarea în prima ligă în acest an.

„Steaua e acolo unde am câștigat trofee și cel mai mare trofeu din viața unui fotbalist, Liga Campionilor. Poate, la ora respectivă, dacă și-ar propune ceva, poate aș putea spune da. Dar asta nu e sigur.

Am stat și am gândit tot timpul ăsta. Nu mi-a convenit că Steaua nu se bate pentru promovare. Acest brand uriaș al fotbalului românesc și al Europei iată că stagnează în Liga 2 și n-am înțeles de ce. 

Probabil că a fost și o greșeală, dar una voită, pentru că altfel nu înțeleg de ce Steaua nu se bate pentru promovare. Să joci, pur și simplu, meciuri amicale…  Îl văd pe săracul Daniel Oprița că se zbate pe bancă. Vrea să câștige, el e extrem de ambițios și vrea lucrul ăsta, dar pentru ce?”, a spus Victor Pițurcă, pentru ProSport.

După opt etape, Steaua are 16 puncte în Liga 2 și este pe locul cinci, la cinci puncte distanță de liderul Petrolul Ploiești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!