Steaua Florin Prunea Liga 2

”Steaua ar putea să aibă drept de promovare”. Un fost mare internațional pune presiune pe ”militari”

Florin Prunea, fost președinte și portar la Dinamo, crede că CSA Steaua ar putea avea drept de promovare la finele acestui sezon, chiar dacă forma de organizare nu-i permite.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 08:48
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 08:52

Recent, ”militarii” l-au transferat pe Adi Popa (33 de ani), fost campion al României cu FCSB, dar fan declarat al echipei din Ghencea. Experimentatul jucător de bandă își propune să readucă Steaua în prima ligă.

„Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine.  Acum, ce să facă Adi Popa? Se duce omul să își facă treaba, este și el pe final de carieră.

Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea. Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă vor avea meritul sportiv vor promova”, a spus Prunea, pentru ProSport.

Steaua e pe locul cinci după primele opt etape din Liga 2. Lupta este strânsă în zona locurilor de play-off, unde cinci echipe sunt despărțite de două puncte.

Lider este Petrolul, cu 21 de puncte și șase victorii consecutive.

Modifică setările cookies