Adrian Popa csa steaua Liga 2

Adrian Popa, despre transferul la CSA Steaua: ”Am avut discuții cu echipe din zona Golfului, am preferat să rămân aproape de mașină!”

CSA Steaua a dat lovitura și l-a transferat pe Adrian Popa.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 20:54
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 22:09

Fotbalistul care a făcut performanță pentru FCSB, ”Motoreta”, a semnat cu CSA Steaua, marea rivală a echipei lui Gigi Becali. El a vorbit, într-un interviu pentru Fanatik, de ce a ales să meargă în ”Ghencea”:

”M-am întors acasă. Sunt locurile unde am copilărit. Am trăit foarte mari satisfacții atât ca jucător cât și ca suporter. E o plăcere și un lucru pozitiv pentru mine pentru că altfel nu aș fi făcut acest pas. Mă antrenez cu ei de la 1 iulie.

Am avut mai multe discuții cu echipe din zona Golfului, dar nu au fost niște oferte de care să fiu mulțumit. De când a fost acea problemă cu FCSB-ul am preferat să rămân aproape de familie. 

Am preferat să rămân aproape de casă ca să pot să mă ocup și de business-ul meu pentru că trebuie să mă gândesc și la ce o să fac după ce termin cu fotbalul. Trebuie să te gândești și ce faci după.

”Îmi amintesc de 2012-2013”

Am făcut câteva antrenamente pe stadionul mare și este întradevăr poate cel mai frumos stadion din România. Aștept cu nerăbdare meciul de sâmbătă cu Dunărea Călărași și sper să vină cât mai mulți suporteri. 

Avem nevoie de susținerea lor, iar noi le vom răspunde cu o victorie. Suporterii m-au primit foarte bine la Brașov. M-au încurajat, mi-au scandat numele și asta îmi dă foarte multă încredere și o responsabilitate față de ei. Abia aștept să le dedic primul gol lor și familiei.

Galeria îmi aduce aminte de vremurile din 2012-2013 pe care le-am trăit pe Ghencea și erau ambele peluze prezente și creau o atmosferă fantastică. Peluza Sud Steaua ne-a susținut incredibil la fiecare meci, Știu că e o problemă cu Jandarmeria care închide casele de bilete cu două ore înainte de meci și sunt suporteri care nu își pot cumpăra bilete.

”Galeria a fost mereu prezentă”

E foarte dificil, mai ales când jucăm la 11 dimineață să te trezești la opt dimineața și să vii să stai pe la stadion ore întregi. Sperăm să se rezolve aceste probleme. Plus că au mai fost meciuri puse luni, marți, miercuri sau joi la ora cinci după-amiază când multă lume e la serviciul. 

Eu am vaccin, dar e o problemă foarte mare cu COVID-ul, cu testele, însă galeria a fost mereu prezentă în ciuda tuturor opreliștelor și a restricțiilor. Sperăm să vină cât mai multă lume”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies