George Ogararu csa steaua FCSB Superliga

„Ai jucat la FCSB sau la Steaua?” Răspunsul lui George Ogăraru

George Ogăraru, actual director tehnic la CSA Steaua, și fost campion al României la echipa patronată de Becali a vorbit despre ruptura clubului roș-albastru.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 10:50
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 12:56

George Ogăraru este un produs 100% al clubului Steaua. Cu toate că ocupă fucția de director tehnic al Centrului de copii și juniori la CSA Steaua, conform hotărârii judecătorești fundașul dreapta are 104 meciuri pentru FCSB și două titluri câștigate.

Palmaresul clubului Steaua a fost împărțit. Din 1947 până în 1998 la CSA, iar din 1998 până în prezent la FCSB. Astfel, în ambele mandate la gruparea roș-albastră, Ogăraru a jucat numai la echipa condusă de Becali. Însă acesta susține că a evoluat pentru Steaua București și explica ruptura acestei entități. 

Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr... Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părți.

Cred că lucrurile trebuiau gestionate mult mai bine. În momentul în care reprezinți clubul Steaua și ai milioane de suporteri trebuie să ai o anumită decență, un anumit respect pentru brandul pe care-l ai și să-l exploatezi într-un mod pozitiv. Să ajungi acolo unde toată lumea are acest reper, ca 1986 sau 1989, având toată România în spate. Gestionarea brandului a fost una deficitară, probabil că de-asta s-a ajuns la această ruptură”, a declarat George Ogăraru pentru gsp

În 2006, fundașul dreapta a fost vândut de la clubul patronat de Gigi Becali cu 3.3 milioane de euro la Ajax. Iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Reșița, Oțelul Galați și Sion. 

Modifică setările cookies