Mircea Rednic Dinamo Florin Manea Superliga

„Nu mai nimerește jucătorii!” Mircea Rednic nici n-a ajuns încă la Dinamo, că deja e contestat

Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo, după ce gruparea din „Ștefan cel Mare” a hotărât să se despartă de Dario Bonetti, tehnicianul italian care a condus echipa în acest start de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 20:40
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 21:01

„Puriul” ezită însă să semneze un nou contract cu „roș-albii”, deoarece se teme că ar putea redeveni ținta contestatarilor dacă lucrurile nu vor merge așa cum trebuie.

Florin Manea este de părere că Mircea Rednic nu este omul potrivit pentru Dinamo, deoarece „nu mai nimerește jucătorii”. Cu toate acestea, îl laudă pe tehnicianul de 59 de ani pentru calitățile sale de antrenor.

„Incontestabil este un antrenor bun, cu experiență. Eu nu m-aș gândi la el, pentru că nu aș mai aduce eu jucători dacă aș fi director sportiv. Ca valoare, da, l-aș pune. Dar nu aș putea.

Nu îi mai nimerește. Hai să ne gândim ce jucători importanți a adus Rednic: Gnohere, Mevlja, Puljic, Palic… Fă-i o medie. Dacă are cinci jucători buni din 80 aduși, nu e o medie bună.

Nu poți să îi iei omului ceea ce are. Nu poți să îl acuzi că nu știe fotbal sau că nu e antrenor. Eu cred că obiectivul lui trebuie salvarea de la retrogradare, în primul rând”, a spus Florin Manea, potriviti ProSport.

Sorin Colceag este antrenorul interimar care o va conduce pe Dinamo de pe bancă până când oficialii clubului vor reuși să clarifice situația.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies