EXCLUSIV Ciprian Marica l-a sunat pe Florin Manea după ce Drăgușin a fost imperial cu Ucraina la EURO, iar agentul a reacționat: ”M-a sunat Fabrizio Romano”

Ciprian Marica Florin Manea Romania - Ucraina EURO 2024 Ciprian Marica / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 00:52
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 00:53

Florin Manea l-a făcut pe Ciprian Marica să râdă, iar fostul atacant al naționalei României a povestit momentul în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV.

Ciprian Marica a ținut să facă publică o discuție pe care a avut-o marți cu Florin Manea, la o zi după partida României cu Ucraina (scor 3-0) de la EURO 2024, cei doi vorbind și despre evoluția foarte bună a lui Radu Drăgușin. Agentul i-a povestit lui Marica o întâmplare fictivă în ceea ce privește o așa-zisă discuție telefonică avută cu reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano.

Omul de presă italian a oferit multe informații în perioada premergătoare transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham. Celebrul jurnalist susținea că Tottenham este pe cale să trimită o ofertă oficială pentru fundașul celor de la Genoa, londonezii dorind să transfere cât mai rapid un stoper.

Ciprian Marica, poveste amuzantă cu Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin

Acest lucru s-a și întâmplat în cele din urmă, iar informațiile lui Romano s-au adeverit și la acel moment, transferul fiind oficializat în ianuarie 2024, pentru 25 de milioane de euro. Gazetarul peninsular spunea, însă, inițial că aproximativ 30 de milioane de euro ar solicita Genoa pentru a-l vinde pe Radu Drăgușin în iarna trecută.

Luni după-amiază, naționala României a înfruntat-o la Munchen, pe ”Allianz Arena”, cu Ucraina. La capătul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat 3-0 în favoarea selecționatei lui Edward Iordănescu.

Echipa națională de fotbal a României a scris pe pagina de Facebook faptul că Radu Drăgușin a atins cea mai mare viteză în meciul contra Ucrainei. E vorba despre 33,7km/h.

Radu Drăgușin, lăudat de englezi după prestația cu Ucraina de la EURO 2024

În presa din Anglia, Drăgușin a fost foarte lăudat pentru partida de la EURO 2024, iar Ciprian Marica a povestit, în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV, un episod amuzant, în urma unei discuții telefonice cu Florin Manea, impresarul fundașului român din Premier League. E vorba de o discuție imaginară între Florin Manea și Fabrizio Romano.

”Am vorbit azi cu Florin Manea și l-am întrebat și despre faptul că a scris Fabrizio Romano de Radu Drăgușin, în urma prestației cu Ucraina. L-am întrebat care e contribuția lui în această realizare și mi-a zis că îi e dator Romano.

L-a sunat Romano în momentul în care pe fir, când erau negocierile cu Tottenham, intrase și Bayern, și i-a zis: ’eu am dat că se transferă Radu la Tottenham, iar acum a venit oferta de la Bayern. Băi, te rog eu, lăsați-l pe Drăgușin la Tottenham, că eu am dat așa informația. Eu nu greșesc niciodată!’”, a povestit Ciprian Marica în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV.

VIDEO - Rezumatul partidei România - Ucraina 3-0

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!