George Florescu Dorin Goga Sanatatea Cluj Valentin Lemnaru Fotbal intern

Echipa din liga a treia care a transferat doi jucători de națională și un fost atacant de la FCSB și Dinamo

Sănătatea Cluj: ”Avem o tripletă redutabilă!”.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 14:27
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 14:37

Sănătatea Cluj, care evoluează în liga a treia, i-a transferat în această lună pe Dorin Goga și George Florescu, jucători cu meciuri la echipa națională, și pe Valentin Lemnaru, trecut pe la Dinamo și FCSB (pe atunci, Steaua).

Goga (37 de ani) a prins cea mai bună perioadă a carierei în urmă cu aproximativ un deceniu, la Universitatea Cluj și la Poli Timișoara, de unde a și bifat singura sa selecție, în 2012. Florescu (tot 37 de ani) a reușit să strângă 10 meciuri și are și un gol la echipa națională în aceeași perioadă, 2010-2012, pe când juca în Danemarca și Rusia.

Sănătatea, echipă de veterani

În fine, Lemnaru, care și el are 37 de ani, a rupt plasele la Dinamo II și ”U” Cluj, dar a dezamăgit la Dinamo și actuala FCSB (pe atunci, Steaua), unde a prins doar câte o partidă oficială. ”Virușii verzi” au anunțat mutările pe pagina de Facebook: ”Sănătatea completează capitolul veniri, formând o tripletă redutabilă!”.

Cei trei nu sunt cei mai în vârstă jucători din lot, pentru că la Sănătatea mai sunt legitimați Cosmin Tilincă (42 de ani) sau Dan Matei (40 de ani), fotbaliști cu sezoane bune în Liga I.

Modifică setările cookies