VIDEO EXCLUSIV „Avem promisiuni de la ministru că putem juca acolo!” Gigi Becali anunță schimbare de teren pentru FCSB 

FCSB a remizat în meciul cu liderul CFR Cluj, 3-3, iar Gigi Becali s-a arătat încântat de prestația echipei sale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 11:49
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 12:25

Roș-albaștrii rămân la 10 puncte distanță de campioana en-titre, după meciul spectaculos de pe Arena Națională. Stadionul le-a purtat noroc lui Toni Petrea și echipei sale, asta după ce anul trecut FCSB câștiga cu 3-0 în fața ardelenilor, tot sub comanda aceluiași tehnician. 

Cu toate astea, FCSB și-ar putea muta 'casa', după ce în ultimii ani a evoluat, în mare parte, pe Arena Națională, în cazul meciurilor de pe teren propriu. Când Arena era ocupată, echipa lui Becali a fost obligată să se mute fie la Giurgiu, fie la Buzău, fiind refuzată în cererile de a juca fie în Ghencea, fie pe Arcul de Triumf. 

Anunțul făcut de Gigi Becali: „Avem promisiuni de la ministru că jucăm în februarie acolo!”

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” despre meciul făcut de echipa sa, iar apoi, când a fost întrebat despre declarațiile făcute de fostul său jucător, Alexandru Chipciu, care a afirmat la finalul meciului că 'FCSB este echipa Steaua București', patronul a anunțat că se așteaptă să câștige, în curând, procesul cu Armata.

Totodată, în momentul în care a fost adus în discuție subiectul interzicerii echipei sale de a juca în Ghencea, Becali a dezvăluit că a primit promisiunea din partea ministrului Eduard Novak că FCSB va putea juca pe Arcul de Triumf, stadion pe care evoluează echipa de rugby, încă din luna februarie. 

„Nu are rost să mai comentăm ce a spus Chipciu, că e Steaua, probabil cât de curând le vom câștiga pe toate la loc, durează un an, doi, probabil trei, dar le câștig. Nu contează, mie mai mult îmi place FCSB pentru că trebuie să Faci Ce Spune Becali. 

Avem promisiuni de la ministru că putem juca în februarie pe arena de la Arcul de Triumf. A făcut promisiune, a vorbit cu Vali Argăseală. Faci stadioane și nu joci pe ele. O să ziceți, nu, că joacă. Păi, nu joacă, joacă o echipă de amatori. Va da instanța în curând sentință, că sunt o echipă amatoare. 

Sunt echipa armatei, joacă pe banii statului. Anomaliile, nebuniile oamenilor, după Revoluție au crescut unii oameni că au avut noroc”, a declarat Gigi Becali la PRO X. 

Declarația lui Alex Chipciu

„Ar fi fost cam forțat să te bucuri. Am avut parte de lucruri frumoase la Steaua. Am luat trofee și nu poți să uiți momentele astea, e un semn de respect pentru oamenii de aici, pentru suporteri. M-au primit destul de bine, mă așteptam să mă trateze mai ostil, dar chiar m-au surprins prin treaba asta. 

Și sincer să fiu, dacă aș fi fost vreodată întrebat de chestia asta cu Steaua și FCSB, aș fi fost de partea asta, clar, dar acum pot să spun și mai mult că, datorită atmosferei, asta e echipa Steaua București”, a declarat fotbalistul lui CFR Cluj la finalul meciului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies