Gigi Becali FCSB Ghencea Liga 1 Liga 1

FCSB, interzisă în Ghencea?! Becali a dezvăluit: „Am făcut cerere! Mie nu îmi dau voie, s-au supărat pe mine!” Motivul refuzului

FCSB încă are probleme cu meciurile disputate pe teren propriu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 16:52

Exilați de pe Arena Națională în această perioadă, roș-albaștrii au căutat soluții în București pentru a putea disputa meciurile de pe teren propriu, însă s-au lovit constant de refuzuri. FCSB a făcut solicitări pentru a putea juca fie pe Ghencea, fie pe „Arcul de Triumf”, însă răspunsurile au fost de fiecare dată negative. 

Gigi Becali a vorbit despre situația echipei sale și a dezvăluit care sunt motivele pentru care a fost refuzat, dar și ce răspunsuri a primit din partea autorităților. 

Gigi Becali: „Mie nu îmi dau voie. S-au supărat pe mine!”

„Am făcut cerere peste tot,  şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» și «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...».

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali pentru as.ro

Fanii FCSB-ului, încă o cerere pentru a juca în Ghencea

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit că echipa va face o nouă cerere pentru a disputa meciul cu Rapid, din decembrie, pe arena din Ghencea. 

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a spus Mustață pentru Radio Sport 1. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies