Liga 1

GALERIE FOTO Alex Chipciu, după ce a marcat contra lui FCSB: "Asta e echipa Steaua București! Acum pot să spun și mai mult"

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 3-3, în runda cu numărul 22 din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 22:31
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 22:34

Alexandru Chipciu (32 de ani), cel care a petrecut patru ani și jumătate la FCSB, formație cu care a câștigat trei titluri, a marcat golul trei al lui CFR Cluj contra formației lui Toni Petrea, însă a refuzat să se bucure în semn de respect pentru fanii formației bucureștene.

Alex Chipciu, după FCSB - CFR Cluj 3-3: "Asta e echipa Steaua București!"

La finalul meciului, Chipciu s-a arătat surprins de ritmul jocului de pe Arena Națională, de tactica folosită de FCSB în a doua repriză și și-a exprimat opinia despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, luând în calcul atmosfera de pe cel mai mare stadion al țării.

"Simțeam că e puțin ciudat meciul, aveai senzația că poți să dai gol și să și iei, ceea ce pentru noi e cam... noi nu prea luăm goluri așa multe, mai ales din centrări sau pe final. A fost un meci cu multe goluri, dar noi suntem puțin triști acum că n-am câștigat. N-a fost nici cea mai bună pregătire pentru echipele românești, dar prima repriză m-a surprins, a fost un meci cu ritm, pe noi ne-a surprins că au schimbat cu 3 fundași centrali. Steaua (n.r - FCSB) n-a mai jucat de foarte mult timp cu 3 și am fost puțin derutați. Dacă înainte de meci aveam de ales un egal, da, ne-ar fi covnenit, dar în condițiile din seara asta a fost trist.

Ar fi fost cam forțat să te bucuri. Am avut parte de lucruri frumoase la Steaua. Am luat trofee și nu poți să uiți momentele astea, e un semn de respect pentru oamenii de aici, pentru suporteri. M-au primit destul de bine, mă așteptam să mă trateze mai ostil, dar chiar m-au surprins prin treaba asta. Și sincer să fiu, dacă aș fi fost vreodată întrebat de chestia asta cu Steaua și FCSB, aș fi fost de partea asta, clar, dar acum pot să spun și mai mult că, datorită atmosferei, asta e echipa Steaua București.

Mă încearcă sentimente pe toate stadioanele, e clar, asta nu pot să neg niciodată, am fost stelist când eram mic, dar acum sunt la altă echipă, îmi fac treaba ca un profesionist și pun sentimentele la clubul la care sunt. Mă simt foarte bine la Cluj, m-am acomodat, fetele sunt bine", a spus Chipciu.

CFR Cluj este pe primul loc, cu 58 de puncte, la zece puncte distanță de FCSB, după 22 de etape. Pentru ardeleni urmează un alt meci important, pe teren propriu, cu cei de la FC Botoșani, care ocupă locul cinci, cu 34 de puncte.

FCSB se va deplasa pe terenul rivalei Dinamo în următoarea etapă și vrea să profite de situația prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare” pentru a se apropia de liderul CFR.

Modifică setările cookies