VIDEO EXCLUSIV "Tavi Popescu îl va întrece pe Gică Hagi!" Becali, declarația zilei după evoluția preferatului său

Octavian Popescu (19 ani) a fost duminică seara cel mai bun jucător al FCSB-ului, în remiza 3-3 cu CFR, pe Național Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 11:23
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 12:50

Mijlocașul a dat randament maxim în centrul liniei de mijloc, aspect remarcat și de Ion Marin, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport.

"Atunci îi vom schimba poziția, suntem obligați, oricum revine Florinel Coman. De Tavi vreau să spun, eu am mai spus, nu vreau să supăr pe nimeni, eu zic că Hagi e cel mai bun al tuturor timpurilor din România, nu Dobrin, nu Balaci, nu nimeni, eu tind doar să cred că Tavi Popescu îl va întrece. 

E o blasfemie pentru că e prea tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, ce atitudine are, are și reacție, e posibil să îl depășească pe Hagi. Ar fi bine pentru echipa națională", a declarat Gigi Becali, luni dimineață, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Popescu a marcat aseară un gol cum rar se vede în Liga 1, un campionat plin de meciuri anoste, cu evoluții ridicole. Mijlocașul FCSB-ului povestea în trecut că ai săi colegi îi tot spun să amenințe poarta de la distanță. Și s-a ținut de cuvânt. 

Becali a comparat golul lui Popescu cu reușita lui Hagi de la CM 1994, din meciul cu Columbia. 

"A mai dat, dar ca ăla de aseară, nu prea. Ăla, dar nu chiar, seamănă cu 80% cu golul lui Hagi cu Columbia. Încă e Hagi cel mai bun, dar de ce să nu se bucure că îl poate depăși altul? Are o vârstă", a mai adăugat Becali.

Și Dumitru Dragomir l-a lăudat ieri pe Popescu. 

„De la Dumitrache și de la Balaci n-am văzut jucător ca ăsta. Să lovească mingea așa, să aibă moral de meci mare, ăștia sunt jucători rari. Dacă nu dădea Debeljuh ăsta, era omul meciului.

E și puțin gol de portar, dar formidabil a lovit mingea. Formidabil! Toate cele trei goluri au fost de portar, e un tânăr de viitor, dar e tânăr ăsta de la CFR Cluj. 3-3, poartă în casă”, spusese Dragomir, pentru prosport.ro.

"Ar trebui să tragem o concluzie. Octavian Popescu nu e jucător de bandă. Ori inter, ori în spatele atacantului, Și a făcut un joc senzațional în repriza asta. Un 3-5-2, cu el puțin în spatele atacantului. Ori inter, ori mijlocaș în spatele atacantului.

S-a ridicat la cel mai înalt nivel. Cel mai bun meci pe care l-a făcut vreodată Tavi Popescu. Încântător!", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt
  • 20 de meciuri, 5 goluri și 2 pase decisive a strâns Octavian Popescu la FCSB în acest sezon
Modifică setările cookies