VIDEO EXCLUSIV „A spus că vine doar dacă e șeful lui Rednic!” :)) Dănuț Lupu încurajează revenirea fostului antrenor al lui Dinamo: „Poate ajuta cum Bonetti nu a făcut-o”

Dinamoviștii vor să îl vadă pe Mircea Rednic înapoi la clubul din Ștefan cel Mare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 11:25
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 11:26

Situația lui Dinamo continuă să fie una delicată, „câinii” au deja șase înfrângeri consecutive în campionat, iar la ultimele două meciuri, cel din Cupă cu Ripensia și cel cu Botoșani pe bancă a stat Sorin Colceag. 

Bonetti a plecat din țară după înfrângerea cu FCSB, 0-6, s-a întors pentru a discuta cu șefii clubului, care i-au spus că nu se mai bazează pe serviciile sale. Cu toate astea, italianul a refuzat să semneze rezilierea și ar urma să revină la antrenamente odată ce este vindecat de coronavirus. 

  • Mircea Rednic

„Mircea poate să facă mai multe pentru club!” 

Mircea Rednic este un nume tot mai vehiculat în Ștefan cel Mare, iar o posibilă revenire a sa la Dinamo este 'îmbrățișată' de nume importante din sport. Dănuț Lupu a vorbit despre întoarcerea lui Rednic, punctând că i se pare că ar fi bine pentru club prin prisma a tot ceea ce poate oferi antrenorul. 

„Am înțeles că Ando a spus că vine doar dacă e șeful lui Rednic. În spirit de glumă, bineînțeles. Dinamo are nevoie de ei doi. Domnul Bonetti a ajutat Dinamo, dar nu vrea nici să plece. Chestia asta cu dinamoviștii până la moarte și dincolo de ea e cam dureroasă pentru unii. Sunt trei etape, mai au două meciuri foarte grele. După meciul pierdut cu FCSB, normal trebuia să stea lângă echipă. Sunt alegerile lui. Sperăm ca domnul Mureșan să reușească să ajungă la o înțelegere cu el. Eu cred că mai mult de atât nu poate să facă domnul Bonetti.

Eu cred că Mircea poate să facă mult mai multe datorită faptului că are și o putere mai mare, poate să ajute clubul în mai multe feluri, ceea ce Bonetti nu a făcut-o niciodată. Să ajute și cu bani, să aducă și jucători. Trebuie să recunoaștem că Dinamo e într-o situație delicată la ora actuală. Eu sper și cred că vor reuși să facă un miracol, că până la urmă e un miracol”, a spus Dănuț Lupu pentru PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies