VIDEO EXCLUSIV "Ar fi cea mai bună variantă!". O legendă de la Dinamo îl vrea pe Mircea Rednic pe banca tehnică a câinilor  

Florin Bratu este de părere că Mircea Rednic reprezintă cea mai bună opțiune de antrenor la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 18:46

După rezilierea contracului lui Dario Bonetti, Dinamo nu are un antrenor oficial, echipa fiind antrenată de Sorin Colceag, secundul italianului. 

Florin Bratu, actualul antrenor al naționalei U21, este de părere că aducerea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare ar reprezenta un plus pentru echipă și pentru viitorul acesteia în Liga 1. 

"Mircea Rednic ar fi cea mai bună variantă. A arătat de-a lungul timpului că știe să lucreze cu jucătorii tineri. Are la dispoziție un lot tânăr, cred că și experiența anilor trecuți este de partea lui. Poate să ajute clubul din foarte multe puncte de vedere și sper să i se îndeplinească lui Dinamo dorința. Depinde și dacă el își va dori să facă acest pas.", a declarat Florin Bratu. 

Mircea Rednic, favorit să preia banca lui Dinamo
 

„Puriul, favorit să-i ia locul lui Bonetti pe banca lui Dinamo. Rednic a fost la negocieri cu oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” și a cerut ca Ionel Dănciulescu să vină alături de el, în funcția de director sportiv.

Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies