Mircea Rednic Cristiano Bergodi Dinamo Superliga

Nu e Rednic! Răzvan Zăvăleanu vrea să aducă un antrenor de renume în Ștefan cel Mare

Dinamo este în căutarea unui nou antrenor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 19:51
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 21:07

După despărțirea de Dario Bonetti, penultima echipă din clasament caută soluții pentru banca tehnică. GSP anunță că Mircea Rednic nu este tentat să revină la Dinamo, astfel că Iuliu Mureșan trebuie să caute o nouă soluție.

Rednic ar fi negociat direct cu Nicolae Badea, fără să fie implicat și Iuliu Mureșan. Chiar și așa, nu s-a ajuns la un acord, mai ales că între Rednic și Mureșan există un conflict ce datează din 2013, de când ambii colaborau la CFR Cluj.

  • Nu e Rednic! Răzvan Zăvăleanu vrea să aducă un antrenor de renume în Ștefan cel Mare

Dinamo a ajuns astfel la varianta a doua. În speță, Cristiano Bergodi. Antrenorul italian este favoritul conducerii pentru funcția de antrenor. El a mai negociat cu actuala conducere a lui Dinamo, primind chiar și un contract. Însă acesta și-a dat acordul mult prea târziu. Ar putea prelua acum echipa.

„Poate că am întârziat eu să dau un răspuns clar. La un moment dat căzusem de acord asupra acelui contract. În general, consider un lucru firesc ca un antrenor să evalueze bine toate ofertele pe care le primește. Sunt multe aspecte de discutat. 

Repet, probabil ca am greșit și eu când am întârziat răspunsul. Deocamdată, le mulțumesc mult celor din conducerea clubului, că m-au căutat. M-am simțit onorat pentru încrederea pe care mi-au arătat-o”, spunea Bergodi după precedentele negocieri.

FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova sunt echipele antrenate de Bergodi în carieră. Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu șase puncte, însă a pierdut ultimele șase meciuri din campionat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies