Mircea Rednic Dinamo Iuliu Muresan Superliga

Se conturează revenirea lui Rednic la Dinamo! ”Puriul”, întâlnire cu Nicolae Badea și Iuliu Mureșan

Mircea Rednic este favorit pentru a prelua postul de antrenor al lui Dinamo. Dario Bonetti este încă sub contract cu ”roș-albii”, dar ar putea pleca în perioada următoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:26

”Puriul” a avut o întâlnire cu Nicolae Badea, omul care conduce ”din umbră” destinele clubului Dinamo, dar nu au existat discuții concrete legate de o posibilă revenire în ”Ștefan cel Mare”. 

Vineri, Rednic se va întâlni atât cu Badea, cât și cu Iuliu Mureșan, directorul executiv al ”câinilor”, pentru a discuta în ce condiții este dispus antrenorul să preia Dinamo, anunță GSP.ro.

Rednic, avertizat de prietenul Ioan Andone

 

"Sper să se gândească bine, pentru că nu e ușor la ce e acum la Dinamo. Nu cumva să se ducă și să retrogradeze. Mircea este un băiat curajos. E o situație ingrată pentru el, trebuie să aibă curaj și să se gândească bine", a explicat Ioan Andone, la PRO X. 

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo. 

Modifică setările cookies