Dumitru Dragomir Dinamo Superliga

”Nu se face cu Rednic la Dinamo”. Dragomir propune un alt antrenor în ”Ștefan cel Mare”

Mircea Rednic este una dintre posibilele variante pentru postul de antrenor al lui Dinamo. Doar că unul dintre șefii clubului s-ar opune numirii acestuia în ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 22:28
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 22:32

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, propune o variantă-surpriză pentru postul de antrenor al lui Dinamo: Ionuț Chirilă, care este în prezent antrenor la Academica Clinceni. 

„Când te invită Nicolae Badea, te duci. Cred că nu se face Rednic la Dinamo, cred că administratorul ăla judiciar Zăvăleanu nu vrea. Și face o mare greșeală. Eu spun că dacă se opune și retrogradează echipa, e deranj. 

Colceag e un băiat serios, dar una e când vine Rednic, alta e orice antrenor. Doi antrenori sunt buni la Dinamo: Rednic și Ionuț Chirilă. Eu pe Chirilă l-aș pune la Dinamo, unul cu tupeu, să domine galeria”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Chirilă a antrenat ultima oară la ASA Târgu Mureș, în ultimul sezon al echipei în Liga 1. Acesta le-a mai pregătit pe Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna și Poli Iași.

Mircea Rednic a fost ultima oară antrenor la Viitorul

 

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!