VIDEO EXCLUSIV "Să nu cumva să retrogradeze!". Mircea Rednic, avertizat despre posibila întoarcere ca antrenor la Dinamo  

Ioan Andone a vorbit joi dimineața la Ora Exactă în Sport. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 11:37
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 11:59

Ioan Adone este implicat în reconstrucția clubului CS Hunedoara. După meciul spectaculos din Cupa României cu FCSB, pierdut cu 3-5 după minutele de prelungire, acesta a discutat la "Ora Exactă în Sport" despre ceea ce se întâmplă la echipă și care este situația cu marca Corvinul. 

Ioan Andone, la Ora Exactă în Sport

"M-a bucurat atmosfera, cred că renaște ceva. Cupa e specială. A fost entuziasm, mobilizare, lumea a crezut în echipă. Rezultatele sunt, până acum, foarte bune. Au venit foarte repede, sper să continue. 

Corvinul revendicau peste un milion de euro pentru transferul lui Lobonț. Procesul este finalizat, mai este de rezolvat cu actele. Litigiul s-a rezolvat. Totul va reveni orașului. Eu sunt membru în consiliu de administrație.", a declarat Ioan Adone la "Ora Exactă în Sport". 

Legdenda lui Dinamo a vorbit și despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare și despre posibilitatea ca Mircea Rednic să ajungă pe banca tehnică. 

"Sper să se gândească bine, pentru că nu e ușor la ce e acum la Dinamo. Nu cumva să se ducă și să retrogradeze. Mircea este un băiat curajos. E o situație ingrată pentru el, trebuie să aibă curaj și să se gândească bine", a explicat acesta la PRO X. 

Modifică setările cookies