Liga 1

Inca o LOVITURA data de Dinamo! Portarul crescut la Real Madrid a semnat cu 'cainii'! Anuntul OFICIAL al clubului 

Dinamo face transferuri pe banda rulanta de cand investitorii spanioli au preluat clubul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 10:49
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 10:50

'Cainii' au anuntat oficial transferul temporar al lui Tomas Mejias Osorio, portarul crescut la Real Madrid, care a mai trecut pe la cluburi precum Rayo Vallecano, Omonia Nicosia si Middlesbrough FC, club de la care a fost imprumutat. 

"Bucuresti, 11 septembrie 2020. Directorul sportiv Rufo Collado anunta prin intermediul site-ului oficial ca Dinamo Bucuresti a ajuns la un acord cu clubul englez Middlesbrough FC pentru transferul temporar al portarului spaniol Tomas Mejias Osorio la echipa din Stefan cel Mare.

Nascut pe 30 ianuarie 1989, Tomas Mejias a efectuat vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS) din Capitala, a semnat un contract cu clubul nostru pana la finalul sezonului competitional 2020-2021 si a intrat in programul de pregatire stabilit de antrenorul principal Cosmin Contra in cantonamentul de la Saftica.

Format la Academia lui Real Madrid, Tomas Mejias a evoluat pentru toate echipele "galacticilor", U15, U17, U19, Real Madrid C, Real Madrid Castilla (B) si a aparat un meci la Real in mandatul lui Jose Mourinho, pe 10 mai 2011, in victoria cu Getafe, scor 4-0 pe "Santiago Bernabeu".

De-a lungul carierei, Tomas Mejias a mai aparat la Rayo Vallecano (Spania), Omonia Nicosia (Cipru) si Middlesbrough FC (Anglia).

Sezonul trecut, Tomas Mejias a evoluat in doua meciuri, ambele cu Tottenham, Hotspur, in Cupa Angliei", se arata in comunicatul clubului. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies