Fotbal extern

A luat titlul cu Mourinho la Real, a jucat la Dinamo, a retrogradat în liga a treia din Turcia și acum a ajuns în Australia

Goalkeeper-ul a făcut parte din lotul numeros de jucători străini aduși în ”Ștefan cel Mare” de Pablo Cortacero și Cosmin Contra.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 15:33
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 15:35

Tomas Mejias Osorio (32 de ani), portarul spaniol care a debutat în fotbalul profesionist la Real Madrid și a apărat la Dinamo în turul sezonului trecut, a ajuns în campionatul Australiei.

A fost împrumutat de Middlesbrough la Dinamo și a plecat după un tur de campionat

Campion al Spaniei cu Realul lui Jose Mourinho în 2012 după ce debutase la ”galactici” cu un an în urmă, goalkeeper-ul a fost împrumutat în septembrie 2020 de englezii de la Middlesbrough la Dinamo. 

După 10 meciuri jucate, criza din ”Ștefan cel Mare” l-a făcut însă să plece de la echipă, alături de numeroșii străini aduși atunci de Pablo Cortacero și Cosmin Contra.

Un fost coechipier l-a adus în Australia la Western Sydney Wanderers

S-a transferat la Ankaraspor, cu care însă a retrogradat în liga a treia din Turcia, și apoi a semnat cu clubul Western Sydney Wanderers, din prima ligă a Australiei, unde a devenit instantaneu titular. 

A ajuns aici recomandat de fostul coechipier de la Middlesbrough, Rhys Williams, în prezent căpitanul celor de la Western Sydney. 

”Sunt un luptător și un câștigător, voi aduce la echipă caracterul meu pozitiv și experiența”, a spus Mejias în momentul semnării contractului cu formația australiană.

Modifică setările cookies