NOI transferuri in Stefan cel Mare? Giovanni Becali s-a intalnit cu spaniolii de la Dinamo! Despre ce au discutat

Dinamo Bucuresti Fotbal intern NOI transferuri in Stefan cel Mare? Giovanni Becali s-a intalnit cu spaniolii de la Dinamo! Despre ce au discutat
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2020, 11:00
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2020, 11:32

Giovanni Becali s-a intalnit cu directorul sportiv de la Dinamo, Rufo Collado, cu privire la o posibila viitoare colaborare.

Conducerea din Stefan cel Mare a luat legatura cu impresarul Giovanni Becali, dorind sa-l cunoasca pe impresar in vederea unei viitoare colaborari, dupa cum spun cei de la ProSport. Giovanni le-a facut o propunere actionarilor de la Dinamo sa-i ajute in achizitionarea unor fotbalisti, interesandu-se de asemenea de plafonul salarial impus de club.

Directorul sportiv i-ar fi transmis impresarului faptul ca nu este stabilita vreo limita financiara, ci doar ca vrea sa aduca jucatori de valoare si bine platiti la echipa. Giovanni Becali ar fi ramas impresionat de intalnirea cu spaniolii si a transmis unor apropiati, faptul ca planul pe care acestia il au e unul ce poate domina fotbalul din Liga 1, fie in maxim doua luni vor putea intra in faliment. 

In aceasta perioada de transferuri la Dinamo au ajuns trei jucatori spanioli (Ismael Lopez, Borja Valle, Alexander Gonzalez), plus alti trei fotbalisti trecuti de 30 de ani (Adam Nemec, Vlad Achim, Janusz Gol). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!