FC Porto Antonio Quintana Handbal Porto este BLESTEMATA! Dupa infarctul lui Casillas, portarul de la handbal a suferit si el un stop cardiac! A participat la Campionatul Mondial

Porto este BLESTEMATA! Dupa infarctul lui Casillas, portarul de la handbal a suferit si el un stop cardiac! A participat la Campionatul Mondial

Alfredo Quintana (32 ani) trece prin cele mai grele momente din viata!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 10:27
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 10:28

Portarul echipei de handbal a lui Porto a suferit un stop cardiorespirator in timpul unui antrenament! Presa locala anunta ca handbalistul de 32 de ani a fost dus la spitalul din San Jono la mai bine de 30 de minute de la incident, a fost operat, iar acum se lupta pentru viata sa. 

Jucatorul de origine cubaneza este portughez naturalziata si a fost in poarta Portugaliei la Campionatul Mondial din Egipt. 

Quintana este considerat unul dintre cei mai buni portari din lume si este considerat un jucator cheie al nationalei Portugaliei, pe care o reprezinta din 2014. 

Cazul sau aminteste de cel al lui Casillas, din urma cu doi ani, care a suferit un infarct in timp ce era jucatorul lui Porto, tot la antrenamente. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!