Adrian Mazilu farul Gheorghe Hagi Viitorul Superliga

FOTO Imaginea care arată ce înseamnă să-ți păstrezi și să-ți urmezi visul. Acum campion cu Farul, în urmă cu șapte ani copil de mingi la Viitorul

Farul Constanța a luat titlul în Superliga cu o etapă înainte de finalul campionatului. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 16:34
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 16:56

Unul dintre jucătorii determinanți ai formației lui Gheorghe Hagi a fost Adrian Mazilu, fotbalist care poate evolua pe orice post din compartimentul ofensiv. 

Păstrează-ți visul!

În vârstă de 17 ani, jucătorul lansat de Academia Hagi a devenit în scurt timp om de bază în formația de pe Litoral. Mazilu e e un caz emblematic pentru copiii care-și păstrează visul de a ajunge sportivi de top și dau totul pentru a merge pe drumul corect și sănătos spre performanță. 

"Atacantul de acum, cu goluri marcate și evoluții excelente pentru Farul în Superligă, avea pe atunci 11 ani, iar o imagine îl arată în urmă cu șase ani alături de unul dintre campionii cu FC Viitorul, Dragoș Nedelcu.

Acesta a ieșit campion și cu Farul, la performanța de acum cei doi fiind coechipieri! Bucuria a fost de nedescris, iar pe gazon, după ce a devenit campion, Adrian Mazilu a făcut o poză și cu tatăl său, Nelu Mazilu, și fratele său, Alin Mazilu", a scris publicația Ziua de Constanța, care a prezentat imaginea de arhivă cu jucătorul de la Farul Constanța. 

Adrian Mazilu, asemănat cu Florin Răducioiu

Invitat la SuperFanii de la Sport.ro, Gică Popescu, președintele Farului, a vorbit despre Adrian Mazilu și l-a asemănat cu fostul său coleg din Generația de Aur, Florin Răducioiu.

"Se aseamănă foarte mult cu Răducioiu, are o viteză nemaipomenită, e jucătorul care are cele mai bune rezultate când facem testele, la viteză, rezistență, explozie.

E un jucător cu o perspectivă extraordinară, sperăm să-l ducem la un nivel foarte ridicat pentru ca la un moment dat să poată deveni și un jucător de echipă națională", a declarat Gică Popescu, președintele Farului.

  • 1,87 m e înălțimea lui Mazilu

În acest sezon, Adrian Mazilu a fost utilizat de Gică Hagi în 20 de meciuri în campionat și Cupa României. A marcat 7 goluri și a oferit o pasă decisivă. În prezent, puștiul de la Farul este evaluat de publicația Transfermarkt la 400.000 de euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!