Florinel Coman FCSB Gheorghe Hagi Viitorul Fotbal intern Florinel Coman

GALERIE FOTO Florinel Coman vorbește despre omul de la care simțea adevărata presiune

FCSB e pe locul al treilea în Superliga. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 13 Aprilie 2023, 22:12
Data actualizarii: Joi 13 Aprilie 2023, 23:35

Florinel Coman, brăileanul lansat de Academia Hagi și consacrat la Viitorul Constanța, a ajuns la un nivel de maturitate care îi permite să plece într-un campionat din străinătate.

Accidentările i-au zădărnicit însă progresul extremei de la FCSB, unul dintre preferații patronului Gigi Becali, om de afaceri care speră că va lua titlul după o pauză de opt ani - ultimul a fost cucerit în 2015 cu Costel Gâlcă pe bancă. 

  • Florinel Coman

Presiunea din juniorat. Coman dezvăluie!

În calea spre primul loc îi stă lui Becali și Farul Constanța, formație condusă de omul care l-a lansat pe Florinel Coman, Gheorghe Hagi.

Brăileanul care a fost la CE de tineret 2019 unul dintre cei mai valoroși jucători din naționala lui Mirel Rădoi a vorbit despre perioada în care a ajuns la Academia de la Ovidiu. 

Totodată, Coman a subliniat și rolul avut de "Rege" în cariera sa. 

”Prima şi prima dată nu mi-a plăcut deloc, pentru că eram departe de casă, de prieteni, aşa că... vorbeam cu mama mea şi îi spuneam <<vreau să plec, nu îmi place, nu m-am acomodat>>.

Şi mama îi spunea tatei, tata mă suna şi îmi spunea că dacă vreau să fac asta, trebuie să fac sacrificii foarte mari şi, până la urmă, am tras de mine, iar după o perioadă de şase-şapte luni, chiar mă acomodasem foarte bine şi intrase totul în normal.

Acolo, presiunea venea de la domnul Hagi, care îţi doreai să... adică era o presiune foarte frumoasă, o simţeai, o presiune care te făcea să te simţi fotbalist adevărat”, a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport.

VIDEO Gigi Becali despre FCSB 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!