Liga 1

DDB se tine tare in negocieri! Contra si suporterii sunt aproape de o intelegere! Pentru ce suma s-au inteles cele doua parti

Cosmin Contra a antrenat Dinamo in primele luni din acest sezon, insa a parasit echipa dupa ce promisiunile facute de Pablo Cortacero nu au fost onorate.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Februarie 2021, 08:58
Data actualizarii: Sambata 13 Februarie 2021, 09:04

Fanii actionari din DDB incearca sa tina Dinamo in viata, insa datoriile si problemele facute de spanioli nu le dau pace. O datorie care trebuie platita este cea catre Cosmin Contra, care i-a antrenat pe "caini" in startul sezonului. Intelegerea dintre cele doua parti este aproape de final, dupa ce Cosmin Contra a acceptat sa primeasca doar doua salarii, nu patru, cate ceruse initial, adica 50.000 de euro.

Cei din DDB vor insa sa-l convinga pe antrenor sa-i faca plata in vara, cand vor intra banii din drepturile TV, lucru pe care Contra nu vrea sa-l accepte. Totusi, exista inca negocieri in aceasta privinta si se poate ajunge la un numitor comun. Unul din membrii importanti din DDB, fostul ministru Andrei Gerea, il critica pe Contra si ii cere sa renunte la pretentiile financiare. 

"Domnul Contra, mai frate, tu esti unul dintre aceia care a provocat acest dezastru si tu acum vrei bani zicand ca ai muncit? Pai nu, tu ai provocat acest dezastru si vrei bani pentru dezastrul pe care l-ai provocat. Asta mi se pare o mizerie si, in cazul lui, in mod normal, ar trebui sa renunte la acesti bani, pentru ca nu-i merita", a declarat Andrei Gerea, potrivit ProSport.

Modifică setările cookies