Cosmin Contra a dat verdictul în cazul lui Nicolae Stanciu, după meciul cu Belgia

Nicolae Stanciu Cosmin Contra EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 08:31
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 08:41

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După înfrângerea cu Belgia, Cosmin Contra a vorbit despre evoluția tricolorilor, remarcând că jocul lui Nicolae Stanciu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

"Stanciu n-a prins o zi extraordinară, a alergat ca de obicei, dar nu s-a văzut în joc. Nu a fost acelaşi Stanciu cu pase, ajuns în faţa careului.

N-a fost Stanciu pe care-l ştim. Nu ştiu de ce, dar e clar că n-a făcut meciul la care ne aşteptam. A fost sub valoarea lui. Întotdeauna există şanse să nu te califici, dar cred că avem prima şansă să o facem", a declarat Nicolae Stanciu, potrivit Fanatik.

Cum putem avea un meci România - Ungaria în optimile EURO 2024

Mai întâi, maghiarii trebuie să fie siguri că se mențin în primele patru poziții din clasamentul celor mai bune ocupante ale locului trei. Pentru un meci România - Ungaria, acestea trebuie să fie din grupele A, B, D, E sau A, B, D, F.

Scenariul nu este unul complicat, având în vedere că în grupele D și E ocupantele locului trei au deja câte trei puncte și pot spera la calificare. Trebuie doar ca și locul trei din Grupa B să se califice. Acolo, Albania și Croația sunt la egalitate pe ultimele două poziții, cu câte un punct.

Apoi intervine cea de-a doua condiție: ”tricolorii” trebuie să câștige Grupa E, unde toate cele patru echipe sunt la egalitate de puncte, cu câte trei. Adică meciurile Slovacia - România și Ucraina - Belgia să se încheie la egalitate sau să sperăm că vom termina cu cel puțin un punct deasupra belgienilor, care ne-au învins la Koln cu 2-0.

Dacă cele două condiții vor fi îndeplinite, atunci Allianz Arena, stadionul din Bayern Munchen, ar putea găzdui meciul dintre România și Ungaria pe 2 iulie!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!