Liga 1

Dario Bonetti, acuzat după ce a dat Dinamo în judecată: „Își dorește să mai obțină niște bani”

Dario Bonetti nu și-a încheiat socotelile cu Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 20:04
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 20:16

Adus în vară ca omul care o poate salva pe Dinamo, Dario Bonetti a rezistat doar 8 meciuri pe banca tehnică a „câinilor”, iar eșecul istoric cu FCSB, 0-6, l-a făcut pe Iuliu Mureșan să îl demită.

Cu toate că Dinamo îl are pe Mircea Rednic antrenor, Dario Bonetti încă se gândește la clubul din Ștefan cel Mare. Italianul a trimis o scrisoare către Tribunalul București prin care contestă rezilierea contractului și cere să fie restituit pe banca tehnică a „câinilor”. 

Însă Răzvan Zăvăleanu consideră că Bonetti nu se mai poate întoarce în Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar este de părere că italianul dorește să mai obțină o sumă de bani, nu să se întoarcă pe banca tehnică a lui Dinamo.  

Zăvăleanu: „Din punct de vedere al reglementărilor sportive este imposibil de reintegrat în muncă”

Domnul Bonetti s-a adresat judecătorului sindic în urmă cu 10 zile și a solicitat reintegrarea în câmpul muncii. După părerea mea, nu are nicio șansă de reintegrare.

Rămâne să vedem ce zice și judecătorul sindic. Mi se pare că, din punctul de vedere al reglementărilor sportive, este imposibil de reintegrat în muncă.

Cred că nu este vorba de așa ceva și dumnealui nu are o dorință prea mare de a antrena Dinamo, cât, mai degrabă, își dorește să mai obțină niște bani. Nu știu dacă este real sau nu”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik.

După 11 etape scurse din Liga 1, Dinamo se află pe locul 15, cu doar 7 puncte. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies