VIDEO EXCLUSIV Îl poate angaja sau nu Dinamo pe Rednic? Mureșan a lămurit situația contractului lui Bonetti

Iuliu Muresan Dario Bonetti Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 10:44
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 10:49

Dinamo s-a despărțit de Dario Bonetti, iar zilele acestea va semna un contract cu Mircea Rednic.

Rezultatele slabe înregistrate de Dinamo în acest sezon al Ligii 1, i-au determinta pe oficialii clubului din „Groapă” să-i rezilieze înțelegerea lui Bonetti, care a refuzat, însă, să-și pună semnătura pe demisie, alegând să plece în Italia înainte de a fi dat afară.

Telenovela din Ștefan cel Mare

Chiar și așa, oficialii lui Dinamo au profitat de o chichiță din legislație pentru a-l îndepărta pe Bonetti. În locul acestuia va veni Mircea Rednic, antrenorul alături de care „câinii” au câștigat ultimul titlu în Liga 1.

„Contractul lui Dario Bonetti a fost reziliat prin firma de insolvență, eu nu am semnat așa ceva. Firma de insolvență i-a reziliat contractul pentru că avea dreptul în termen de 90 de zile de la intrarea în insolvență să facă acest lucru. Au realizat mai multe contracte comerciale, printre care și contractul lui Dario Bonetti. 

Acum două zile am înregistrat rezilierea lui Dario Bonetti, deci putem înregistra contractul altui antrenor”, a spus Iuliu Mureșan, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în Sport”.

Rednic a mai pregătit-o pe Dinamo în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!