Liga 1

De ce nu a revenit, de fapt, Ionel Dănciulescu la Dinamo! Dezvăluirile făcute de fostul oficial din „Groapă”

Ionel Dănciulescu a dezvăluit motivul pentru care nu a revenit la Dinamo, deși s-a vehiculat că Mircea Rednic l-a vrut lângă el.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 19:14
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 19:20

Fostul oficial din „Groapă” a dezvăluit că nu a existat o ofertă concretă venită din partea clubului, ci doar o discuție telefonică pe care a purtat-o cu Mircea Rednic.

„Am avut o discuție cu nea Mircea i-am spus tot ce a fost în trecut, ce s-a întâmplat, ce-mi doresc de la Dinamo și de la rolul meu și mi-a dat dreptate. Eu nu am închis ușa lui Dinamo niciodată, dar nu am avut nicio ofertă din partea nimănui de acolo!

Am avut o discuție cu domnul Mureșan în trecut, m-a întrebat. ‘Danciu, vrei să vii la Dinamo?’. Eu am zis: ‘Eu mereu am ușa deschisă pentru acest club, suporteri, Dinamo și ce înseamnă Mircea Rednic. Dar, ceva concret nu am primit niciodată.

Nu am refuzat! I-am spus lui nea Mircea doleanțele mele, supărările din trecut, situația actuală de la clubul sportiv, unde sunt angajat. Dar, dacă cei de la club m-ar fi dorit cu adevărat, ar fi venit cu o ofertă pe hârtie. Asta e!”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

Ionel Dănciulescu ocupă în momentul de față funcția de coordonator al Academiei de Fotbal CS Dinamo București.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies