Mircea Rednic Dario Bonetti Dinamo Superliga

Iese Bonetti, intră Rednic! Anunțul oficialilor din Ștefan cel Mare: ”Rednic este in pole-position”

Dinamo este gata de o schimbare importantă pe banca tehnică.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 22:31
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 22:44

Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo, după ce i-a fost reziliat contractul cu echipa din ”Ștefan cel Mare”. Bonetti a fost demis după ce a refuzat cererea de reziliere amiabilă a contractului.

Mircea Rednic urmează să devină noul antrenor al echipei imediat după următoarea etapă, adică în timpul pauzei competiționale. Va avea la dispoziție aproape două săptămâni pentru a revitaliza lotul echipei.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat în această seară că Rednic este prima opțiune pentru preluarea șefiei băncii tehnice. Rednic a mai stat pe banca lui Dinamo în 4 mandate: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019.

"De vreo două ore nu mai este antrenorul lui Dinamo. Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am așteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam cu domnul Bonetti, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat... 

Noi i-am trimis o propunere de reziliere, pe care nu a semnat-o, iar dumnealui nu a mai avut niciun fel de discuție cu noi, decât prin intermediul avocaților. El a fost plătit la zi înainte de a trimite această propunere.

Nu știu care a fost situația cu boala, dar cert este că s-a așteptat o terminare amiabilă a acestui contract, având în vedere relația domnului Bonetti cu Dinamo. Această reziliere nu s-a întâmplat, astfel că după înfrângerea rușinoasă cu FCSB s-a ajuns aici.

Domnul Bonetti are dreptul să conteste această decizie în instanță. În pole-position pentru postul de antrenor se află domnul Rednic, dar până la pauză internațională ar putea rămâne antrenor interimar domnul Colceag. 

Eu nu particip la discuțiile de natură tehnic, nu aleg jucătorii și antrenorii, doar alegem pachete care țin de contract. Ne asigurăm că totul este în regulă acolo, nu intervenim în decizii de natură sportivă", a spus Răzvan Zăvăleanu, la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies