Dario Bonetti Dinamo Iuliu Muresan Superliga

Dario Bonetti ar putea rămâne la Dinamo! De ce depinde totul

Dario Bonetti se află în Italia, după ce a fost despitat pozitiv cu COVID-19. Acesta este, în continuare, sub contract cu Dinamo, iar antrenamentele sunt conduse de interimarul Sorin Colceag.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 16:37
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 17:09

Chiar dacă s-a zvonit că oficialii clubului caută un nou antrenor, italianul ar putea rămâne în continuare pe banca tehnică a ”câinilor”. Dacă va decide să nu-și rezilieze contractul, acesta beneficiază de încrederea lui Iuliu Mureșan.

"Dario Bonetti este în continuare în izolare, nu există noutăți. Din ce am înțeles, el vrea să se întoarcă aici. Dacă va alege să revină la echipă, el va rămâne antrenorul lui Dinamo, pentru că se află sub contract cu noi.

  • Dario Bonetti

Ar fi complicat să aducem și un director tehnic la echipă, pe lângă antrenorul principal (n.r varianta propusă de Vasile Miriuță). Deocamdată echipa este condusă de domnul Colceag. Dacă Dario Bonetti va alege să semneze rezilierea contractului, atunci se va despărți de Dinamo. Dacă nu va semna rezilierea, el va rămâne antrenorul echipei”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Digi Sport.

Pentru Dario Bonetti, acesta este al treilea ”mandat” la Dinamo. Până acum a bifat opt meciuri (2 victorii și șase înfrângeri), toate în Liga 1.

Bonetti este antrenorul care a adus ultimele două trofee în ”Ștefan cel Mare”, Cupa și Supercupa României, cucerite în 2012. În 2017, ”câinii” au mai câștigat și Cupa Ligii, desființată între timp.

Modifică setările cookies