VIDEO EXCLUSIV „Nu a venit la Dinamo pentru a câștiga bani!” Iuliu Mureșan, comparație în direct, între Bonetti și Rednic 

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Iuliu Mureșan a vorbit despre noul antrenor al lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 12:46
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 12:55

Situația noului antrenor de la Dinamo pare a fi ajuns la final. După umilința cu FCSB, din etapa a opta a Ligii 1, 0-6, Iuliu Mureșan l-a demis pe Dario Bonetti. Însă acesta nu a dorit să plece din Ștefan cel Mare și a declarat că se va întoarce la antrenamente după ce se va vindeca de COVID-19. 

În ultimele meciuri, banca tehnică a „câinilor” a fost asigurată de Sorin Colgeac, însă acesta îi va ceda locul lui Mircea Rednic, Iuliu Mureșan precizând că este încrezător în calitățile experimentatului antrenor.

Mureșan: Rednia a avut două oferte, dar a preferat să rămână în București, alături de Dinamo”

Avem o speranță foarte mare cu venirea lui Mircea Rednic, are o maturitate deplina, a antrenat zeci de ani. Nu a facut pauze lungi, cum facuse Dario Bonetti, este dinamovist adevarat. Nu a venit la Dinamo pentru a câștiga bani, a venit pentru a ajuta clubul într-un moment dificil. 

Este o noua provocare. El a avut două oferte din zona Golfului și din Belgia, dar a preferat să râmănă în București, alături de Dinamo. Sper, ca împreună, să îndreptăm situația”, a dezvăluit Iuliu Mureșan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Mircea Rednic o va prelua pe Dinamo într-un moment dificil. Clubul din Ștefan cel Mare este pe penultimul loc în campionat, cu 6 puncte după 10 etape. 

Modifică setările cookies