Dinamo Dario Bonetti Mircea Rednic Superliga

Dinamo l-a adus pe Rednic, dar nu scapă de Bonetti: ”Rezilierea este abuzivă!”

Dinamo și Mircea Rednic au ajuns la un acord.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 20:44
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 20:54

Antrenorul va reveni la echipa alături de care a câștigat titlul în 2007. El are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare, însă nu se va lupta doar cu adversarii din alte echipe. Echipa i-a reziliat unilateral contractul lui Dario Bonetti, însă avocata și soția antrenorului italian spune că rezilierea nu a fost legală.

„Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. - legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. - infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria De Mattei, pentru GSP.

De cealaltă parte, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, este de părere că despărțirea a fost una ”curată” din punct de vedere legal.

„Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul. 

Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”, a spus Zăvăleanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies