Dario Bonetti Dinamo Mircea Rednic reziliere contract Liga 1

Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti. Cum au reușit oficialii din Ștefan cel Mare să-l dea la o parte 

Oficialii lui Dinamo au găsit o soluție pentru a scăpa de Dario Bonetti din funcția de antrenor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 19:21

Șefii de la Dinamo și Dario Bonetti nu au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului, așa că oficialii clubului s-au folosit de o prevedere din legea insolvenței și au încheiat înțelegerea cu italianul fără să obținî acceptul acestuia. 

Potrivit informațiilor sport.ro/PRO TV, Dario Bonetti urmează să facă recurs, însă Dinamo a obținut ceea ce își dorea prin această acțiune, și anume posibilitatea de a numit un alt antrenor. 

Sorin Colceag rămâne pe banca tehnică a dinamoviștilor pentru următoarele două partide, urmând ca în pauza competițională să fie numit Mircea Rednic. În prezent se pun la punct ultimele detalii pentru a definitiva contractul. 

Potrivit legii insolvenței, o societate poate rezilia unilateral contractul unui angajat dacă au trecut mai mult de 90 de zile de la intrarea societății în incapacitate de plată. 

Ruptura dintre Dinamo și Bonetti după eșecul cu FCSB 
 

Dinamo a luat decizia de a se despărți de italianul Dario Bonetti, după ce echipa a suferit o umilință istorică în fața rivalei FCSB, scor 0-6. 

După înfrângerea cu FCSB, Iuliu Mureșan i-a informat pe jucători că îi va fi reziliat contractul italianului și că Sorin Colceag.

Dinamo a pierdut și primul meci disputat fără Bonetti pe bancă. „Roș-albii” au capitulat în etapa a noua, pe teren propriu, în fața lui FC Botoșani, scor 1-2, și au ajuns la cea de-a șasea înfrângere consecutivă în campionat.

Modifică setările cookies