Dario Bonetti se întoarce la antrenamentele lui Dinamo! De ce nu poate fi dat afară antrenorul 

Dario Bonetti Dinamo Liga 1 Superliga Dario Bonetti
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 08:45
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 08:45

Tehnicianul italian va reveni în țară pentru antrenamentele „câinilor”. 

Bonetti a fost anunțat de conducătorii clubului, după meciul cu FCSB, pierdut de Dinamo cu 0-6, că nu mai este dorit pe banca tehnică. Cu toate astea, tehnicianul nu și-a doritsă semneze rezilierea contractului și a plecat din România, pentru ca ulterior să informeze că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care nu va participa la acțiunile echipei. 

Refuzul vehement al antrenorului l-a făcut pe Iuliu Mureșan, președintele clubului, să declare că Bonetti este așteptat la antrenamentele lui Dinamo, iar italianul urmează să se întoarcă. El a comunicat, atunci când a fost contactat de șefii din Ștefan cel Mare, că va reveni în țară și va relua sesiunile de pregătire imediat ce va fi testat negativ, informează Fanatik

Motivul pentru care Bonetti este „greu de demis” ar fi reticența șefilor în activarea unei clauze din contractul italianului. Tehnicianul are o clauză în contrat prin care poate fi demis în mod unilateral în cazul în care echipa ajunge la cinci înfrângeri consecutive, iar acest lucru a fost atins chiar în eșecul usturător cu FCSB. 

Cu toate astea, șefii clubului nu și-ar dori să activeze clauza menționată deoarece un eventual litigiu între cele două părți va ajunge pe masa FIFA, iar regulile forului internațional sunt diferite. Conducătorii clubului se tem că Bonetti ar putea avea câștig de cauză, iar în contextul în care Dinamo a scăpat recent de interdicția la transferuri, oficialii nu ar vrea să se repete aceeași situație. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!