EXCLUSIV Ce s-ar fi întâmplat la vestiare, de fapt, după plecarea lui Dario Bonetti

Dinamo a luat decizia de a se despărți de italianul Dario Bonetti, după ce echipa a suferit o umilință istorică în fața rivalei FCSB, scor 6-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 12:35
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 13:01

După înfrângerea cu FCSB, Iuliu Mureșan i-a informat pe jucători că îi va fi reziliat contractul italianului și că Sorin Colceag îi va ține locul pe bancă, moment în care, potrivit informațiilor scurse în presă, mai mulți jucători au părăsit vestiarul, fiind nemulțumiți de măsura luată de Mureșan.

Ce susține Mureșan în privința lui Bonetti

Directorul executiv al lui Dinamo neagă, însă, acest eveniment și spune că nimeni nu a părăsit vestiarul, pentru că jucătorii au fost anunțați doar de numirea lui Sorin Colgeag nu și de demiterea lui Dario Bonetti, care încă activează în acte ca antrenor principal al echipei.

„Nu au ieșit, pentru că nu i-am anunțat (că pleacă Bonetti). Eu i-am anunțat doar că o să avem un „secund” pe bancă. Nu a ieșit nimeni din vestiare atunci.

Domnul Bonetti este bolnav, potrivit certificatului pe care l-am primit din Italia. Așteptăm acum să revină la echipă pentru a discuta cu dumnealui și să vedem ce decizie vom lua, dacă vom rezilia sau dacă va exista un proces”, a spus Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, pentru PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Dinamo a pierdut și primul meci disputat fără Bonetti pe bancă. „Roș-albii” au capitulat în etapa a noua, pe teren propriu, în fața lui FC Botoșani, scor 1-2, și au ajuns la cea de-a șasea înfrângere consecutivă în campionat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies