Liga 1

Dario Bonetti, gata să revină la Dinamo! A dat echipa în judecată

Nu se termină problemele de la Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 20:23
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 20:48

Dario Bonetti, antrenorul de 60 de ani adus de Dinamo la începutul acestui sezon și dat afară pentru a-i face loc lui Mircea Rednic este gata să acționeze clubul în judecată. El a trimis deja o scrisoare către Tribunalul București prin care se contestă rezilierea contractului cu Dinamo, pe motiv că aceasta ar fi fost făcută unilateral de dinamoviști.

Confrom Playsport, Bonetti solicită în instanță anularea încetării contractului și repunerea în funcția de antrenor a echipei conduse acum de Mircea Rednic. Bonetti, alături de avocatul său, reamintesc faptul că până în acest moment nu i-au fost aduse la cunoștință motivele rezilierii.

„Dat fiind faptul că părțile au semnat Contractul la data de 14.07.2021, când Dinamo se afla în procedura de insolvență, astfel încât noțiunea de «contract în derulare», astfel cum este precizat de către art .123 nu se regăsește în situația prezentă, dedusă judecății. Mai mult decât atât, un aspect important de observat, Contractul a fost aprobat și semnat de către administratorul judiciar. 

În plus, contractele în derulare, odată asumate sau contractele încheiate în cadrul procedurii de insolvență – situația de față – reintră sub regimul de drept comun al contractelor”, a spus avocatul lui Bonetti, potrivit sursei citate.

Asta după ce, în urmă cu ceva timp, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, spunea că: ”nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței”.

Același Răzvan Zăvăleanu a oferit o primă reacție privind acțiunea în instanță: ”Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmărește să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne așteptam”.

Dacă cererea lui Bonetti va fi aprobată de instanță, atunci antrenorul va reveni în funcție. Planul de reorganizare al lui Dinamo nu este afectat de această acțiune.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies