Coronavirusul face din nou probleme la Giurgiu! Dupa Dani Coman si Ioan Niculae, a venit randul lui Bogdan Mara sa se infecteze

Coronavirusul face din nou probleme la Giurgiu! Dupa Dani Coman si Ioan Niculae, a venit randul lui Bogdan Mara sa se infecteze

Astra Giurgiu a fost una dintre echipele din Liga 1 cele mai afectate de COVID-19.

La sfarsitul lunii octombrie, in cadrul lotului giurgiuvenilor s-au inregistrat nu mai putin de 27 de cazuri de coronavirus, 15 la prima echipa si 12 la cea secunda. In acest context, meciul echipei patronate de Ioan Niculae impotriva lui Dinamo a fost, la momentul respectiv, anulat.

Mai mult decat atat, in aceeasi perioada, si presedintele clubului, Dani Coman, a fost infectat cu acest virus, iar in decursul zilei de ieri si Ioan Niculae a fost depistat pozitiv, impreuna cu sotia sa.

Nici directorul sportiv al giurgiuvenilor, Bogdan Mara, nu a scapat de COVID-19. Fostul oficial al CFR-ului a confirmat pentru ProSport aceasta informatie, mentionand ca in acest moment se afla in izolare.

"Este adevărat! Sunt în izolare deja. Sper să îmi revin repede.  Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi", a facut haz de necaz oficialul Astrei.

Bogdan Mara a vorbit si despre situatia de la echipa, laudandu-l pe Eugen Neagoe pentru ca a acceptat sa vina in aceasta situatie grea, Astra fiind ultima in Liga 1.

"Avem meci cu Hermannstadt acum, ei sunt favoriti. Se vede ca a venit Eugen Neagoe alaturi de noi, s-a inhamat repede la acest proiect.

Nu e usor sa vii in acest moment, Eugen Neagoe are caracter. Echipa a aratat mai multa atitudine si asta e imbucurator. Vor veni si rezultatele", a declarat Mara sursei citate.

Pentru echipa lui Bogdan Mara urmeaza meciul din deplasare cu Hermannstadt, care se va disputa duminica, 22 noiembrie, de la ora 17:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies